Thursday, October 22, 2009

Aiyakkk!


Photo by Lowry Lou
Salam. Hari ni second last exam Gerak Gempur. Dan hari ini jugalah baru saya tau ape function Gerak Gempur tuh. Huh! My chinese friend said to me, "Haiyaaa! No need to work hard for this Dianostic Test la. You know aa the more student get low marks, SPM 2009 graph will become lower and easier for us to get an A!". Haiyaa MT, nape tak cakap awal2? we already sitted for 4 subjects. Why you don't tell me earlier? habes lah, takde peluang la rase A+. haha!

Tadi nak buat addmaths pon rase macam nak taknak je. Sebab malam tadi org dah buat latihan dah. So tengok soalan easier la ciket. Hmm tapi kalau buat betol semua, habes lah graf naik. Tapi kalau tak jawab soalan betol-betol rase rugi pulak. Sebab bukan senang nak rase happy jawab admet. Last-last i made my decision, buat aje lah. Mane taw ramai orang hantar kertas kosong je. Ade peluang untuk graf turun. haha

Lepas habes xm, pegy singgah jiran sebelah, 5sc1. Nak taw most of them cakap ape? Bukan most la. Ade sorang dua org cakap dorang buat 2/3 soalan je. then TIDUR! heh? budak yang selalu score buat sambil lewa sebab nak graf turun. Budak yang selalu failed pulak berkobar-kobar nak score. humm. SEMANGAT!

Tapikan, according to my knowledge, graf itu akan berubah juga mengikut keputusan SPM. If ramai yang dapat markah rendah, for sure graf akan turun. Contoh macam maths, dah memang tetap graf maths berbentuk bell shape. Seimbang. ;]

Esok tinggal lagi satu subject je lagy, English. Humm hoping that i can maintain my gred. Tapi kalau dapat higher gred lagi better! hee.

Korang-korang nak taw tak? 30/Oct/2009 ney kan, kami pelajar form5 SMK Taman Tasik,Ampang, akan graduate! haha. Syukur alhamdulillah my classmate semua dapat. yeyeh! haha. Ingat weekends ney nak pegy shopping baju untuk GRADUATE. hehe.
Ouhh teringat kat lagu 'Graduation by Vitamin C'. I love that song so much! uhh i'm touch. ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails