Monday, December 15, 2008

ohh no! time table.


uwaaaa! starting next year. my life akan berpandukan time table yang telah kerink conteng2 kemarin. muahahah. penin2 r gak nak buat. papepun harap2 kerink dapat follow table tuh. cuz kerink neyh pemalas orang nyew. heheh. (jujor). huuu. hummp. and i'm very2 afraid that i couldn't follow the table. uwaaa! feel macam nak cry je. hahah. sebab next year spm. tak ready papepun lagyk. takot,seram,excited, and macam2 lagyk perasaan yang kurang menyenangkan yang kerink tengah alami sekarang neyh. cube bayang kan. ta masok form5 dah ketaq'2 cmni. sat g dah nak dekat spm lagyk la ketaq'2. hummp. tak leh bayang kan cmne. dah la pemalas. ade hati nak serahkan seluruh life kepade time table. hummmp. tape2. kite cube je dulu. insyaAllah. like kak long zura(my 2nd kazen) kate. don't give up! if nak nages skunk nages la. jangan nages after dpt result sudah. huaaa! kak long! faris nak ikot jejak langkah kak long! u r my role model. i love u soo much. every time when i remember kak long zura. i always berangan-angan jadik macam dier. study excellent. result super B! hummm. korunk tau nape kerink slalu and minat dengar lagu evergreen omputih? salah satu sebab nyew adelah sebab. kerink suke dengar lagu evergreen tu when i feel like nak cryin'. then i'll go to my own room. then lock the door. pastuh mule lah adegan serta drama2 yang menyentuh perasaan lalu ditambahkan dengan alunan lagu evergreen bagy menghayati feeling sedeyh tuh. when i hear lagu2 evergreen omputeh nunty kerink rase tenang. nyaman. and sometimes orang bace doa2 and zikir2 pon akan membuatkan kerink nages sebab kerink sedar. life kerink selame neyh penuh dengan dose2. pahala kurang. and kalaw dengar orang bace al-quran,zikir,doa kerink akan rase lebeyh nyaman. tapi sambil menitiskan air mate r. heheh. kerink suke bersedihan seorang diri. kalau buleyh xnk orang laen tau kerink nages. even my own bestfriend yang kenal since darjah tige pon tak tau kerink suke nages sorang2. hanye reeyn iaitu member kerink yang paleng memahami je yang kadang2 tau kerink nages. hahah. sebab kerink kalau de pape problem. suke bgtaw die. then nunty die bagy macam2 advice/advise. die memang seorang rakan yang baik. sayang reeyn sesangat! reeyn kaw la kawan ako sampai biler2! nisa also. nisa suke buat ako gelak! nisa buntal huuu. bertuah sungguh ako ade kawan macam korunk. and thanks to all my friends yang sangat2 kerink sayangi. dan tidak lupe jugak kpd yaya nanko! i love u la babeh! kaw la nangke ako! hahah. dodowl. huahuahua. kite sudah lari jauh dari tajuk post neyh. hahah. tape2 still ade kaitan rite?. by the way kat bawah neyh kerink nak nunjok gmbo jadual life kerink yang kerink buat sndiri yang akan berkuat kuasa mulai 2009. heheh. hope so. jeng jeng jeng ;]


*p/s; kerink ade suke satu lagu neyh. memang best. hahah. lagu die seronok. sebenarnyew ade banyak lagu yang kerink suke sesangat. tp kerink nak share yang the best among the best. hahah. tajuk lagu die OVER MY SHOULDER by MIKA. lagu tuh merupakan hidden track dalam album LIFE IN CARTOON MOTION. best sesangat. pi la download. then dengar. memang best sesangat. haaa! kalau korunk nak dengar. dalam music playlist kerink kat bawah skalik blog neyh ade. tapi die ade dlm lagu 'happy ending' by mika also. korunk bukak je lagu tuh. nanti lepas lagu happy ending habes. korunk tunggu lagik lima menet. then nanti lagu 'over my shoulder' akan berkumandang.heheh. dengar la. best! ;]

2 comments:

jana_gween said...

xpe ,
atleast bsedia dr awl can make the success at the end :)
go go faris !
(:

saye kerink said...

hahah.mekasehhh.
hope2 la i dpt ikot table tuh.
uwwaaa!takot.

i ingt my kakak sdare ckp "don't give up".
then my fren ckp "jgn takot. nunty xleh buat. buat mcm exam biase je".
then my ciz ckp "no effort no succeed".
then u ckp "bersedia dari awl can make success at the end".
then my physics(tuition) ckp "susa2 dulu, then senang2 kemudian".

i'll remember those word!thanks all. ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails