Wednesday, August 3, 2011

Inspired!

Sebelah kiri, kelabu. Classmate + schoolmate waktu primary dengan secondary school. Then dia masuk Teknik Gombak. Tuptup, Alhamdulillah, dekat Moscow dah dia sekarang. Tak sure dia ambil course apa, rasanya Engineering. Dah habis prep. dekat sini setahun, baru lagi fly ni.

Baru pagi/petang tadi terfikir, sampai ke mana aje la aku nanti. Rasa macam mood study sungguh-sungguh tuh dah takde. Semua benda tak ambil serius. Kelas, assignment, assessment, test, quizzes.. Percaya tak my Test 2 for math dapat -10.

I am not kidding. Okay it may be just my assumption, tapi ada kemungkinan. Because i can't solve any of the problems, then i submit it late. So if i get ZERO for the test, plus, '-10' for submit it late. Jadi la -10. hahahaha.

Tengok gambar member ni, sampai Moscow dah dia hah. Kakak dia dekat Alexandria, taking medic, dia dekat Moscow taking Aviation Engineering. Uwahhh..! Bersemangat membara-bara nih!! Kita bila? Soon..... InsyaAllah ;]


2 comments:

MGMSabri said...

Salam,
Gambate ne Faris...
Teruskan usaha k.
Jgn mengalah...

zida said...

You can do it Faris!
Jangan berhenti selagi belum kalah.
Cewahhh~
Bittaufiq :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails