Wednesday, May 23, 2012

End of May update,

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Well well, as you can see, dah lama saya tak update. This week is my final week working at ISetan KLCC. Why??? Aren't my holiday supposed to end on 10th June? Ahaaa ni nak cerita ni. Haha

Last week I received a message. Text message from unknown number. Mula-mula tak nak baca, sebab words permulaan dia sounds something macam scam. Rasa macam nak delete, but instead of deleting it, I opened it and start reading from top to toe! haha.

It stated that my application to become a Pemimpin Mahasiswa formerly known as Pembantu Mahasiswa (PM) a.k.a. Facilitator or Committee members untuk Minggu Orentasi Pelajar Baru June 2012 UiTM Negeri Sembilan di TERIMA! Accepted! Alhamdulillah.

Therefore, I need to laporkan diri on 29th May 2012 before 5 p.m. Will undergo 3 days kursus for PM, and the orientation week start on 2nd June till 8th June. ;]

By accepting this offer also means that my holidays tinggal few days left. Uwaaaaa ;'[ Takpe takpe, next semester ada cuti lagi. Haha. Sedih juga nak quit kerja as promoter ni, even penat berdiri tunggu customer, tapi best bila bonding between you and the other promoter jadi tight! Terasa bond 1Malaysia tu. Alhamdulillah. ;]

Oh! Saya dah buat pass ISetan! Yayyy nanti saya attach sekali dengan post ni later eh. 4days left untuk kerja. Uwuwuwu sedihnya. Haha. Oh one more thing! Promoter dekat situ most of them ingat saya still sekolah or baru lepas spm, not my fault. Are you 18? Ermmmm + 2.. hahahaha

Will update lagi soon, take care ;]

3 comments:

faredzfischer said...

farid..pemimpin mahsiswa la..dh x guna pembantu! ;p..anyway cngrats! bersiap sedia x tidur sgt! bt i know u cn do it! masuk biro pgram! best! haha

faredzfischer said...

i meant faris..haha

saye kerink said...

Oh my dear seniorita, FARID!!
Thank you! haha. Tu la, gerunnyaaa! hahaha. InsyaAllah.. biro program? sounds scaryy.. hahahah ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails