Monday, June 10, 2013

Congratulation guys! - UGM

Assalamualikum. On my way back home tadi, Wan Nur Adilah texted me, informing me a GOOD NEWS! Three of my good friends, kawan-kawan Pilah, budak Dip.Sains berjaya lulus entrance exam Faculty Dentistry, Universitas Gadjah Mada! Ya Allah. Tahniah korangggggg! Future-future dentist ni!


Aku tumpang gembira dan bersyukur korang dapat UGM ni!! Korang dah tahu laluan korang, kami yang lain masih tergantung, taktahu apa nasib kami kelak.. Huhu. Apepun, tawakal tawakal! ;]




3 comments:

LightsOfHonesty said...

Wani passes Uni.Padjajaran test TOO. Gila power lah si wanikemal tu. Hahaha, and some more friends pun passes the padj.test too :) Today until rabu, some of our friends lagi tgh interview UNHAS, so harap2 cemerlang lah semua. Some ada jugak yg int.unhas dan ada yg dah dapat offer sambung medic tempat lain. What a happy life they have. May we get the same too, but w diff.pathway i suppose. Hehehehe.


SOME- may refer to diff.ppl.

:)
Salam Syaaban

Ahmad Ismi said...

best ya..sy tak tahu pun cmna nak masuk smua tuh...ya ALLAH harap dpt lah UiTM gak

ayman khlifat said...

thank you!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails