Monday, July 22, 2013

BM235

Assalamualaikum. Hai! Just nak update. I am no longer a science student after 5 years holding the title. hehe. Rasa sedih sikit sebab I am going to leave sciences.. Nampaknya health science is not my rezeki uh?

Tak apa, kan Allah kata, dalam Surah al-Baqarah ayat 216 : "Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu , padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui". 

Still, kadang-kadang rasa macam tak nak attend. Rasa macam nak apply la IPTS pun takpe. But, why not try je masuk. Mana tahu boleh ngam. Hehe. InsyaAllah. Aminnn. Here it goes....:


Apa itu Health Admin? Ini synopsis,



5 comments:

azrysn said...

congrats Faris!! He knows best, that's for certain :)
solat istikharah utk mintak tolong Allah dlm buat decision k. love you!

nurulafiqahshahrulnizam said...

Congrats Faris ! That means we can still bump into each other in Puncak Alam soon :) Despite of whatever course you get, strive for the best kay?

Ahmad Ismi said...

cngrets faris. Alhamdulillah.. Health science tuk kali ni sgt ssh nak dpt... Kwn sy yang 3.75++ pun x dpt...

saye kerink said...

Assalamualaikum,

Kak Longggg!!! I'm touched! hahahaha lama tak nampak kak long. Thank you yahhh... Balik Malaysia tak raya ni?

Kak Afiqahhhhhhh!! Yeahhhhh i'm looking forward of meeting/bumping on you soon.. hehehe. Dah lama tak jumpa senior2 Pilah ni. hehe. InsyaAllah, will try my very best even semua subjects tu adalah sangat NEW to me. huhu

Ismi, Tahniah untuk Ismi juga! Yeahhh, tu la. Health science as far as I concern, banyak diplopori students yang excel diploma. Fiuhhh, but ada certain course yang tak ramai orang pilih, yang even 3.0 pun Alhamdulillah dapat masuk. Whatever it is, if this is not my road, then i'll just have to go through the cliff untuk sampai ke destinasi. hahaha

Terima kasih semua! Kata-kata anda semua memangkin semangat saya! Salam Ramadan Al-Mubarak! ;]

Aizad Hassan said...

Tahniah FF!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails