Friday, March 21, 2014

Lets start with January 2014


Assalamualikum. Hai semua! Alhamdulillah berjaya juga pujuk diri ni buka blog. Looks like aku hutang banyak kisah dekat sini. Tak apa kita keep it sweet & short okay?

Alhamdulillah banyak sangat rezeki Allah bagi. Tak terkira langsung. Orang exam sebulan, kami exam seminggu, iaitu minggu terakhir peperiksaan. How cool is that! haha.

So during the exam, macam-macam cara aku tidur, housemate aku je tahu macam mana aku tidur. Dorang kata aku flexible. Haha. Ye weh, tidur mana asalkan boleh. Yang pasti! Bukan atas katil. Aku siap ber-camping bawah meja belajar, tidur dalam sleeping bag semua. Haha, kenangan betul!

Sepanjang exam week, baru aku realize, IT IS NOT THAT HARD la subjects aku ni. Cuma aku ambil masa panjang sangat nak adapt, nak betulkan emosi, nak terima kenyataan.. Tak apa, belajar! Sepanjang exam week juga, aku selalu pujuk diri "Tak apa faris, habis je exam! Ada dua trip SMF waiting for you!"

Few more days for trip, dapat mesej berantai, Trip was postponed. Berduka aku waktu tu.. Alhamdulillah exam end on 18th January, malam tu ada meeting terakhir dengan legend-legend SMF yang akan menamatkan pengajian ijazah... up till today, I miss them all. huu











1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails