Sunday, January 3, 2010

Bad Boy !

Salam. Hah! Awal-awal tahun lagi dah buat dosa. dodowl betol. Ney semua sebab pergi pasar malam tasek tuh. Rehan yang ajak pergi. Kalau ikot kan den, den malas nak pergi pasar-pasar malam ney. Duduk rumah lagi best! Tapi takpe la, lagipun dah lama tak pergi pasar malam tasik.

Janji pukul 8.30pm. But ade orang tuh lewat half-and hour, its me. hahah! Dalam otak dah for sure dah mesti jumpa orang-orang yang tidak berkenaan. Tepat sekali! Mula-mula dah jumpa si N**ia si mulut senget tuh(budak sekolah yang kasi name tuh. Maybe sebab mulut die agak senget sikit.) Disebabkan Rehan sekolah lain, so dia tak tahu la. Then saye pergi cerita dari A-Z pasal budak tuh kat Rehan. Saye cerita ape yang saye tahu je la. Semua cerita yang berunsur mengumpat, ishishish! dodowl betol faris ney.

Ok tutup kes si mulut senget. Jalan pusing tawaf berjuta-juta kali (ok tipu. sepuluh kali je. rasenya la. ;p) Suddenly terserempak la pulak dengan si Sha*** (aww yang kene band dengan bebudak sekolah tuh), saye pun ape lagi. "Rehan Rehan tengok tuh! blablablabla." ok mengumpat lagi. Aaaaaaa tidak. Baru 3rd January ney faris. Dosa tahun lepas pun dah bertimbun. Tapi nak buat macam mane kan, dah benda-benda tuh semua fakta. Tapi serius saye cakap, meluat giler tengok si S tuh. dush dush dush BANG! BANG! dengan seluar perempuan yang ade bunga-bunga kat bontot tuh. Rrrrr! ok stop. tak nak cerita panjang. Nanti dosa bertambah. hahah.

Kepada siapa yang terbaca entry ney, Faris mintak maaf la ye sebab korang pun dapat dosa jugak sebab join aktiviti mengumpat, although sikit jeh. But still dikira mengumpat. Hahahaha evilevil.

Eh kawan! Esok sekolah lah! Tidor tidor tidor. Esok kena bangun awal, Bintang Selatan(not mine actually) here i come!! Last but not least, SELAMAT BERSEKOLAH WAHAI JUNIOR-JUNIOR KU. idomissmyuniform. ;]

2 comments:

adeek said...

ish..ish..faris2.stop mengumpat la aiyoo...see...at the same time i also have sin already..haha...;pp

saye kerink said...

Salam. Fafa sygs!
haha.dodowl la kau.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails