Wednesday, March 10, 2010

Diana F+

Salam Ouhh do you see it? It looks elegance , cool, and nice isn't? Ouhh i want it so bad.. By the way, it got my fav colour on it. hehe. Once I own my own Diana F+, will inform all of you A.S.A.P. tdios! ;]

2 comments:

zura said...

dulu k.long ingat beli Diana Mini. sbb comel & bleh split 2 film dia, so jimat sikit heheh. but then Diana F+ ni lens dia interchangeable kan? mcm slr la jgk.

asal kita ada same taste neh?!?! hahahah
hey bila faris dah jumpa tempat nak beli let me know k! mana taw lg murah dari yg k.long jumpa kat online forum :)

saye kerink said...

Salam Kak Long,
ouhh really? a'a boleh main tukar tukar. nanti dah dpt Diana F+, kite nak kumpol beli lens yg lain pulak.heheheh

A'a la! Ye la. Harituh D90. Yang ney Diana pulak. Bab bab bende ney ade je same common.
Ouhh ok. tapi takat ney kite jumpa rm370.. well will seek for the cheapest. 1st hand of course.hahaha
haa hari ahad maybe pegy klcc kot, kat klcc ade kedai yg jual camera2 mcm ney. tapi kedai die kecik je.
Ouhhh Diana F+! haha. ;]

p/s; uhh no wonder kite penah tengok kak long post entry gmbar2 lomo camera. humhum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails