Friday, May 21, 2010

Youth'10 Festival


Mari ramai-ramai memeriahkan Malaysia's largest youth festival, Youth'10 di Putra World Trade Centre (PWTC) starting from 28th May - 30th May 2010. Go GET YOUR FREE PASS NOW!!

5 comments:

ANIS ASILA said...

oh, aku jauh di bintulu, i can't join this for sure. -.-

Sofi said...

hurmmmmm kerink mmg ada nilai2 sivik kemasyarakatan yang tinggi ngeeeeee

saye kerink said...

to anis,
ouhh kau orang sarawak ke? wahhh.. tak sangka aku ada coursemate dari sarawak. bangga2. ;]

to bro sofi,
hahahaha, bro tak nak join ke? join la. get your free pass.. best tauu. the best part for me is the GIGS!! yeyeahhh.. by the way, takde la tinggi mana. just untuk Youth Festival ney je. hehe. ;]

sheera said...

eit bdak gle camera , i missed youu terribly la :(
ble kte nak kuar ni huhu . MSU is so damn cool . wish u were here .

krm slm cik ros taw .

and btw , still blom smpat amik gmbar campus . huhu bz skang :P

saye kerink said...

to sheera,
hai hai! hahaha.. well... i didn't missed u that much.. just 10% from yours. huhahaha..

huh? keluar? bukan kau tengah busy dengan MSU ke skrg? Really? so damn cool.. wahhh i wish i could be there.. best nya dapat masuk MSU.. hump hump xpe la.. aku dah ada UiTM. heee

okay okay. nanti aku kirim kan.. oh its okayy. eh eh dah start studying ke? ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails