Thursday, May 27, 2010

Kilometrico - iColors

Salam. Kiometrico i-colors.. Pagi tadi bangun awal.. tak tahu nak buat apa. malas nak online pagi pagi.. then teringat la haritu ada beli pen kilometrico banyak-banyak kaler ney. satu packet RM4.90 kut.. Kat Carrefour.. So dari tak buat pape, saja je la nak conteng-conteng even though saya tahu saya tak reti bab lukis-lukis ney. But so what? conteng jeh la kan. Tadaaaa!! kat atas tuh la hasil contengan saya. hahaha. Warna-warna pen tuh comel comel. Dan saya rasa bestt sangat sebab akhirnya kilometrico (jenama fav.) keluarkan jugak pen warna-warni. heee..

Okay saya mengaku tak semua contengan saya guna pen tuh, saya ada juga pinjam pencil kesayangan untuk melakukan beberapa tugas. huhu.. Faham tak apa saya contengankan? Saya conteng, UiTM Kuala Pilah 3rd Batch.. Okay okay i know you all dah tahu dah, saja je nak nak bagitahu.. mana la tahu ada orang tak perasan. huhu.. Okay di atas ney pulak barisan dibelakang takbir.. huhu.. Tukang conteng punya muka terlupa nak ambil. Takpa next time.. tettt

Ada 5warna ja.. pink, biru(bby blue fav.), green, purple & orange.. Berminat? Dapatkan nya sekarang di Kedai-kedai menjual alat tulis berhampiran.. Kalau dorang tak jual, cari la dekat super/hyper market.. end.

p/s; penat la online FB hari hari.. duduk rumah tak buat pape.. FB saja.. lama lama bosan.. Tadi ada problemo sikit dengan seorang girl se-campus tuh.. humm biarlah.. Rasanya saya patut jauhkan diri sekejap dari facebook. betul tak? haha. pape, just text me yeahh! take care. salam. ;]

18 comments:

naz said...

huaaa cantik yaww

MGMSabri said...

kueng3...
kreatif kreatif...
x sabar lah tu nk masuk uitm...
apa pun TAHNIAH iyer...

DilaZ said...

uish semangat yaww!

Oh Malaysia said...

ko masuk UiTM Kuala Pilah ek kerink? all da best 4 u. study rajin2..

shida-kun said...

apsal tyme nak masok uitm dulu kte ta smangat cm ni erk.. haha :DD

saye kerink said...

to Naz,
cantik? kau puji ker perli? haishhh itu kau kata cantik.. ape kes? btw thanks (ehem senyum sikit)

to Bro Sabri,
hahaha. itu dikatanya kreatif? agak tak sabar la jugak. tapi takut at the same time. takut tade kawan. huuu. THANKS!

to Dila,
haha semangat! semangat! dalam otak aku skrg ney UiTM Pilahh jaa. haha. can't wait to meet & study with u guys. ;]

to Bro Amir,
salam, yeah yeah masuk uitm kuala pilah. tak jadi masuk matriks. hehe. thank you! InsyaAllah.. ;]

Sofi said...

ape2 pun nnt gud luck kat ur new campus yer..

saye kerink said...

to Bro Sofi,
thank you bro.. huu hope ada la orang yang sudi be my friend. huhu.. ;]

shida-kun said...

waa~ komen saye tak dilayan (tetibe tacing) haha. neway, gudluck dekat uitm :D

saye kerink said...

to Sis Shida-kun,
ehhhh sorry2 tak perasan. haritu masa reply comments takde punn yr comment. sorry-sorry.. by the way, tak tahu la kenape sis tak semangat sgt masa nak masuk uitm dulu. maybe sebab dulu kan fesbuk takde.. so tak kenal la sape campusmate, coursemate semua. sekarangkan ada fesbuk, so dah jumpa ramai kawan yang akan se-campus dan se-course.. so jadi excited la nak jumpa dorg semua, nak duduk 3tahun lagi dgn dorg. huhu. AND thank you! huhu. Sorry agaiin. ;]

hans said...

hahaha
aku lama xbeli pen macam nih

shida-kun said...

haha, mungkin la koooot. sebab dulu tak jumpa langsung plus lus ta kenal sesape bila masok UiTM dulu. hoho. n thank you sebab bls yaw~ :pp

DilaZ said...

oyeahh jom study , score sama sama. further oversea sama sama. wallah :D

zida said...

wohhhh sejak bila kilometriko berkaler wane wani ni? hahha menarik. kena beli 5 ni... =P

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Misi Keamanan Dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

lama tak datang sini lah... yup UITM kula pilah tu dekat ngan tempat aku belajar dulu lah.... aku rasa kalau aku pergi sekarang ni tah ape rupa kuala pilah ye

jannahhhhh* said...

hee x saba yea nk msuk sne? gudluck bro! ;)

Monsta Dee said...

haha comel do. cyes :D

saye kerink said...

to Hans,
haha really? beli la. comel. satu packed RM3.20 dekat Mydin. ;]

to Shida-kun,
ouhh haha. salah satu reason kan. hehe. btw, you're welcome. and sorrt sebab balas yg ni lambat. hee

to Dila Femes,
yeah yeah jumjum!! amiin

to Zida,
since tahun ni la kut. haha. dia buat special untuk batch 1992. haha. kita nak masuk Uni, so dorang buat special. hehe. beli beli!! (promote)

to Afzainizam,
salam bro. haha terima kasih la sebab datang sini. huhu. really? dulu bro blaja dekat mana? sekarang sama je kut. dorang cakap UiTM ni still isolated. huhu. ;]

to Kak Janna,
yeah yeah sangat tak sabar + gemuruhh. haha. terima kasih! ;]

to Dja,
comel? ehemm jangan la puji. malumalu. hahahaha. terima kasih! ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails