Monday, October 18, 2010

Blogwalking

*gambar dengan nisa waktu raya haritu. credit to reen

Salam. Tadi jalan jalan pergi my favorite blog list. Mula mula pergi Blog Kak Noure, haritu dia beli rak buku. Warna kayu macam buat KH dulu. Then she turns the dim colour to RED. Sangat super cantik! Simple tapi sangat cantik. Macam teringin pulak nak buat macam tu kan. Kat Malaysia ni dekat mana ada jual rak buku macam tu and murah ha? Ecehh macam bilik saye muat pulak kan. haha. Cuti sem ni tak plan lagi nak buat ape. Kalau ada duit, nak je re-decorate my room tuh. YUMMY!

Then next, pergi Blog Abg Joe, ohhh baru tahu dia dah habis belajar dekat Sheffield. And baru tahu dia dah 2tahun lebih study dekat situ. Ishh apeni farisfikri tak tahu. ASTRO! And and rasanya dia dah sampai Malaysia petang tadi (anggaran abg joe sendiri okayy). Oh entah berapa lama dah tak baca blog dia. Banyak gila tertinggal news yang best.

Next, pergi Blog Abg Long Haffiz, uwww tak sangka pelbagai jenis vending machine ada dekat Jepun. Ish3. Cakap pasal vending machine ni kan, teringat haritu, student business dekat kampus kiteorang kena buat survey. Survey pasal nak tambah or cari pasal something dengan kampus UiTM N9. Ada la satu survey kakak ni bagi, pasal vending machine. Setakat ni dekat kampus ada mesin air bottle carbonate tuh je la. And ada la dia tanya, kalau boleh kita nak vending machine apa yang ada dekat kampus ni. For your info, saye tak tahu pun apa itu maksud vending machine sebenarnya till i asked that sis, dia cakap ala mesin yang masuk kan duit tuh. Ouhh NEW WORDS! haha

Then pergi Blog Kak Shahida Zahar, dia cakap
"Terima kasih awak2 semua, yang wish, bagi kek, bagi hadiah, dan terima kasih atas doa kalian. Terima kasih banyak2. Semoga peningkatan umur ni, selari dengan peningkatan iman. Amiin." okayyy bila masa birthday dia? Kenapa saya tak tahu pun? Kenapa saya tak wish pun? Maybe sebab tak online so tak tahu and tak dapat nak wish. Sorry Sis! Anyway, HAPPY 20th BELATED BIRTHDAY!!! Nak text, tak tahu apa your phone number. huhu.

HAH cakap pasal birthday ni, dalam masa 3 minggu dekat kolej, dua kali saya wish birthday someone on the wrong date. DUA KALI okayy! 1st dengan Shaheera Huda yang menyambut umur ke 18th on 4th Oct tapi saya wish dia on 6th. Dah tepat 12am, and she said I'm late. Pelik kan? tuptup birthday dia on 4th. Macam mana boleh salah malu malu. And sorang lagi Keevan, 18 juga. I wished his b'day yesterday and he said "Lol thanks faris. but my bday is on 20th". And i'm just like, GOSH! malunya..

Um then apa lagi, ada ramai jugak yang dah lama tak update. And ada yang dah update, akan faris fikri kunjung nanti yee! hehe

2 comments:

shahida.zahar said...

Haha. what can i say. belated thanks? haha. :)

zida said...

hoiiiiiii blog aku tak gerak ke??? T____T

ps.aku pun dah lama tak usha blog ko. hihi ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails