Tuesday, October 19, 2010

Matrikulasi


Salam. Hah semalam(17th Oct 2010) pertama kali kaki ku jejak Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan, KMNS. hehe. Semalam lepas habis test koko, Wan yang ajak. So i just agree sebab there's nothing to do lagi pun. Besides, boleh jumpa my friends sekali. So semalam, Wan jumpa 13 orang STFians. Ramai gila. Then i met Aishah Zain, Atika Fitri, Emy & Ruehl. Then Zamir jumpa kawan dia, Sarah, yang juga merupakan prepmate Aishah Zain. Ouh what a small world! And Lya jumpa kawan dia, Jannah.

*with atika fitri
*with emy & ruehl
*with aisha zain

Anyway, KMNS quite big.. They got those landscape yang sangat cantik berbanding UiTM N9 yang tak ada pape sangat. haha. Tapi best la dekat sana.. angin dia seronok.. nyaman! Tapi kesian juga la dekat dorang sebab dewan kuliah ke kelas tutorial jauh.. Kalau macam kami, dalam satu fakulti tu je. naik turun naik turun, belajar dalam fakulti tu je. ;]

*Jannah and Lya
*Sarah and Zamir

*Wan with her STFians

Apa-apa pun, seronok dapat pergi KMNS. hehe. Bila nak pergi lagi & bila budak KMNS nak datang lawat budak UiTM pulak? hehehe. ;]

3 comments:

Nur Nabilah Nordin said...

eh matrik sngt kecik oke..mula2 masok mmg ckp besa tp kalo da lelame xdela besa mne kecik je ;D

Anonymous said...

Family Guy

Anonymous said...

Am gasit un site nou de [url=http://www.filmexxx.cc]filme xxx[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails