Monday, October 18, 2010

Lomo Momo


Ohh kegilaan terhadap Lomography camera menghantui diriku lagi. Haritu, pagi, waktu dalam kelas, Wan text "Farissss!!!! Wani beli lomo camera!!", and i'm just like, what? wow! best!. And camera tu comel. sangat ringan. Wani gantung dekat leher dia je pergi kelas. Cool isn't it? haha


Tadi dapat msg dekat facebook dari Abg Wandy Saeit. Ada satu camera ni nama dia LC-A+ (rujuk di atas). camera dia biasa je. Tapi hasil gambar dia sangat cun comel cantik superperB! haha. Actually kan effect terhadap satu gambar tuh bergantung dengan jenis film yang you use. Kalau tak silap la. Sebab haritu tengok, ada macam macam jenis film with their own specialty. Tapi memang harga film dia brrrrr sedap! haha. Harga LC-A+ RM990 kalau dekat Lomohunter. Kalau dekat Wondermilk Lomo Shop RM960. Kalau dekat LomoKids RM963. Dekat LomoKids ada jual LC-A+ RL, harga dia RM1065. Setakat yang saya jumpa, dia tak jual satu. dia jual macam satu package harga 900 something. huhu. Nak tengok tak contoh hasil guna LC-A+ ni, i took it from LOMOGRAPHY.COM




So how was it? Berminat? hehe.

Emm dekat Wondermilk murah jugak la. Boleh pergi survey;
Wondermilk Lomo Shop
41 jalan ss 21/1A
damansara utama
47400 petaling jaya
03-77258930

or boleh pergi je terus website LOMOGRAPHY.COM

or boleh usha usha dekat blog LomoKids.SHOP

or korang boleh pergi Lomography Asia, harga dekat sini dalam currency USD, so you guys can just use currency exhange, the answer dalam +- macam tu la. ;]

~~~~~Oh ku dilamun cinta lagi. Diana ku.. LC juga.. ohhhh

Dan sebagai penutup, saye sajikan dengan sekeping gambar Faris Fikri berposing dengan camera lomo wani;

5 comments:

asyfiqaz said...

most beautiful background: anjung
congrats2..haha

asyfiqaz said...

most beautiful background: anjung
congrats2..haha

shahida.zahar said...

cakap pasal lomo, somehow my friend ada yg ajak beli camera ni sebijik. and somehow too, i got LC-A+ keychain as a birthday present (i think). which is really cute and weird at the same time. sbb kalau bg camera btl lg best kot. nnt rajin, i'll upload gmbar nye. haha :D
oh btw, baru tau org poland ni rajin ber-lomo gak. huhu.

saye kerink said...

abg afiq naufal,
hah! siot je.

sis shahida zahar,
yeah? haha. kat sane murah tak LC-A+ ni? wuhuuu ade keychain. okay la. tak dpt camera betol, dpt keychain pun jadi lah. haha. okay okay upload la nanti yeee! anyway, heppi belated b'day! when is yr bday huh?

Kraxpelax said...

GAMMABLIXT

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails