Monday, November 15, 2010

13th November 2010

*adik tiqa
Salam. It's saturday, time for me to go back home, Ampang. Finished my exam two days ago. Mak datang jemput pukul 11.00 pagi. Tunggu UPK lambat, padahal nak sign keluar kolej je. Dia nak jugak buat kerja satu satu. Therefore, 11.45 baru gerak pergi pekan Pilah, makan Cendol Abu Backer. Nama nak gah je. Just nak try cendol dia, sebab haritu kawan ayah yang suruh makan dekat situ, where is it? dekat busten Kuala Pilah tuh. Emmm i don't know. Maybe masa tuh dia ada problem dengan taste bud kut, jadi dengan itu, cendol dia sangat manis! sedap? ummm entah la.. mak cakap cendol dia terlebih hangus. huhu. Makan makan till 12 noon, gerak balik KL through Highway LEKAS.

*aizad & wan

1.15, we reached Selangor Darul Ehsan. JENG JENG! I asked my mum to drop me by dekat LRT Bandar Tasik Selatan. From there i went to Hang Tuah to meet Wan, Aizad, Aishah & Tiqa Japri. Hang-out with them dekat dalam Times Square. In the meanwhile, i texted Anip, my housemate, kot kot la terjumpa dekat area TS sebab dia pun tengah jalan jalan dengan kakak dia dekat situ. Unfortunately, tak terjumpa pun. huhu. Then kami ber-6 including adik Tiqa, Aunii, pergi main bowling. Comel je adik Tiqa ni. Banyak cakap pun yee, bagus bagus! Sampai dekat tempat superbowl tuh, MasyaAllah, macam cultural shock tengok budak-budak KL ni, sangat.. okay korang dapat bayangkan macam mana rupa dia. Sangat ramai dan sangat t^r*k. Almaklum lah, saya dah jadi orang kampung sekarang, sangat terkejut dengan Kuala Lumpur. Macam biasalah, hari sabtu, ramai yang turun dengan macam2 gaya. humhum.

*ff, tiqa, aishah & wan

Haa then Hizzam texted me cakap dia SHOPPING banyakk! Then i asked him dekat mana? I'm currently dekat TS. Then we meet up, Hizzam, Farah, Dekmin, Amira, Farzana dengan Ari datang superbowl, GOSH! Lama tak jumpa. rindu rindu. terlompat-lompat sekejap dekat situ. Dorang cakap "Faris, u getting handsome!" okay tak. Saya tipu. Dorang cakap "Farisssss kau makin kurus!". Satu-satunya my reason is, EXAM kan. Haha. At 6pm, UiTM-ians habis main bowling, then we proceed our move to... tak ingat la nama dia apa. Tapi datang situ sebab nak makan! haha. sedap! That was my 1st meal with rice for that day. Haha. After makan, Aizad singgah Auntie Anne's, makan lagi. That was my 1st Auntie Anne's for my whole life. haha. Aizad ni boleh geng la dengan Dila Z la. Peminat Old Town pun ye, minat makan pun ye, kejap-kejap lapar pun ye. haha. Go DILA! okay fine aku pun selalu lapar jugak tengah-tengah malam. tettt

*farah, amira, dekmin, hizzam, ari

*ari hizzam nana

7.00pm, balik rumah. 8.00pm, turun bus dekat Taman Melur, then i realized, ouh! harini pasar malam melur la! Rehan selalu pergi, then i called her and went to her house. Then rehan, saya and mak rehan pergi Pasar Malam. And we bought waffle! sedapsedap. Peanut+Chocolate. Kaki ku TERjejak rumah pukul 9pm. Sampai, mandi, charge laptop, solat. 12am baru online setelah sekian lama till 4 a.m.

1 comment:

Aizad D Hassan said...

ayoo.gamba walid tue burok sgt. carilah gamba handsome skit.malu walid.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails