Monday, November 29, 2010

Happy Birthday!

Kecik betul gambar atas ni. GRRRR! I'm hoping it to be bigger so that you guys can see it clearer! Tapi dah kecik, korang click (CTRL+click) je la untuk tengok yang besoo punyer okay?

Anyway, see see ramai gila wish dekat Facebook. Thank you sooo much! Tak dapat nak detect who is the first sebab sekarang kan dah banyak laluan. Kalau dulu phone je. Sekarang ni facebook ada, blog ada, twitter ada, tumblr ada, email ada, apa lagi? haha. HAH and phone. Sangat ramai yang wish, and i want to say THANK YOU SO MUCHHH!!

Seronok dapat call kawan-kawan lama. Seronok tengok kawan-kawan yang jarang bertegur pun wish kan. Memandangkan i got FREE CALL, so takkan nak waste kan. So started from 12am tadi, start calling people. Siapa yang angkat, kami borak la. Yang tak angkat tuh, tak sampai hati la nak kacau korang tidur. Walaupun hasrat betulnya memang nak kacau korang tidur pun, tapi dah korang tak angkat sekali kan, terus hati ni tak sampai hati. heee

Harini.. rasa macam tak keluar memana. Duduk rumah sajaa. Malam tadi dah celebrate dengan family, sekali dengan b'day MakLong dengan Wen (datang KL). Makan pizza yg sgt banyak, tiramitsu cake, and banyak lagi. yummyumm!! Serious sangat buncit malam tadi, and alhamdulillah dah kempis pagi ni, YEYY!!

Last but not least, thank you thank you thank you! mwah mwah. ISHH tak puas hati jugak la. jadi dengan itu, ni amek yang di-crop2. haha. TQ. And ada lagi yang lambat wish. Sorry nanti aku hapdet okay. Take care


















4 comments:

zida said...

hahaha aku tanaj komen kat fesbuk sebab dahh ramai sangat. kat blog macam kosong je. hahah

HAPPY BEDAY budak da besar! Dah boleh kawen ni. Jangan lupa ajak aku, ajak makan je la tapi. Muahahhaa

=P

saye kerink said...

ZIDAAAA!! oh oh oh kau punye lagi special dari dorang. hehe. special from Al-Azhar. Terharu terharu. terima kasih wehhh... yeahh takde orang wish dekat belog lagi. and you're the 1st! tahniah tahniah.

Kawen? aku tunggu kau dulu. xnak langkah bendul. hahahaha

zida said...

*terdetik nak tengok apa yg ex-beday-boy ni reply*


wah wahh. mesti hang ni femes kan. ramai bebeno yang wish. comel2 lak tu. hahahah ape kena mengena langkah bendul pulak ni? ahh tak kira. ko kawen kena jemput aku. tak jaoh pun umah ko dgn umah aku. hik3

saye kerink said...

ehek! femes pejadahnye.
i bet when its time for yr bday, mesti lagi SUPER ramai. comel? kau baca satu satu ke? wahhh inilah zidazidane yang sangat rajin!

langkah bendul la. kan kau sulung. aku last. so kau kawen dulu, baru aku kawen. haha. nanti aku kawen, insyaAllah aku jemput kau. Aku post dekat BLOG pastu buat blogwalking jemput bloggers lain. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails