Saturday, February 19, 2011

At Night

ONLINE!! Haha. Yesss farisfikri online. Terbaik lah kan. Tadi dah penuh khusyuk dah nak lentok, kejap lagi teringat, OUH tak online lagi, esok pagi tak boleh online FB,Blog, sebab wifi free ni sekat ikut office hour. Bila online, tahu la risiko dia kan, which is;
- Akan tidur lambat
- Khayal
- Cita-cita & Impian nak tidur awal musnah.

Anyway, tadi baru perasan Miss.A comment dekat entry bawah ni. And and Miss, i'll send the apologized letter for not coming to your class last thursday to you. hehehe. Ada sebab, but then eventhough tak kukuh, akan ku kukuhkan juga. wink2

Ah dan tadi jugak baru perasan Miss.A dah masukkan drawing2 kami untuk di-vote. The other day, we were given a task. Each group consist of 5 members rasanya. Then kena dengar a song, What A Wonderful World by Michael Buble. Then jot down as much information yang you dapat from that song, then make a drawing yang resemble what the writer/singer had wrote/sang. Lagu tu farisfikri sangattttt suka! Haha suruh Miss.A repeat banyak kali. WUHUUU
Anyway, pergi la tengok2, vote la drawing mana yang korang rasa cantik & kena dengan lagu tuh. Korang boleh dengar lagu tuh di bawah ni haaa.. And di sini farisfikri nak promote la our group punya poster kan. Di lukis oleh Syuhada Nazri a.k.a. Syusyu. TQ ;]


p/s; Ahad ni start RevoFiesta. GRRR serammm ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails