Saturday, March 5, 2011

Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?

Hah? hah? bila agaknya result SPM 2010 akan keluar yee?? Berdebo-debo tak candidates 2010? haha. Zahidah Maulida yang tag suruh join contest ni. So just join untuk suka suka. Main teka-teka bilakah tarikh nak ambil result SPM. According apa yang di-observed la kan, selalunya memang dalam bulan March pun dia akan keluar result.

Faris Fikri rasa.. hehehe tak pandai betul aku bab meneka-neka ni. Kalau 2009 keluar 12 Mac, haritu kami keluar 11 Mac, Hum hum hum... I guess.. For 2010, it will be announce on

10 Mac 2011.

Tag 3 orang blogger:
Hizzam
Akmal

Siapa yang lain yang nak join contest ni sila ke link Penganjur. . ;]
Ini dia link ke Penganjur --->> CONTEST TARIKH KEPUTUSAN SPM 2010


2 comments:

zanaahmad said...

adoyai
kena tag la pulak...

zida said...

hahah gud gud. jom sume join maen teka teka. lalala~

ps.memang teringat la zaman2 spm dulu. hahaah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails