Tuesday, March 1, 2011

? mark

"Macam mana study?"

Uh terkejut kejap ada member tanya. Awat pulak la dia tanya out of sudden kan. Rupanya dia cakap dia punya study sekarang dah kelam-kabut. HEYYAWW!! Sama la dengan farisfikri. Tangguh-tangguh last-last hambekkk kau bergunung-ganang. Time tu la nak buat tutorial, time tu la nak study sebab nak test, time tu la nak kena prepare untuk presentation, time tu la nak tidur, time tu la kemalasan mula bergerak aktif, time tu la busy tiba-tiba. SEMUA HAPPEN WAKTU TU. berapa minggu lagi je tinggal before final?

1 comment:

llq said...

Possibly the most amazing blog that I read all year vintage wedding dresses!?!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails