Friday, October 7, 2011

Joy!


As Salam. Alhamdulillah. Awak! Saya dah habis semester TIGA!! yeeehooooooo! Will miss it though. Bila lagi kan nak lalui semester-3 diploma sains. Once in a life babehh! I strive my best for my final, EXCEPT for my last paper, biology. Really turned it down. Okay stop talking about that.

The most important thing is, SEMESTER BREAK HERE I COME!! I haven't plan my break yet. Hum. Agak bosan kalau tak di-fill dengan benda yang best. Sometimes, bila cuti terlalu bosan, i kind of hoping for the time to flies quickly.

Malam ni tidur kolej lagi. Sahaja. Seronok tengok orang balik. Tak suka balik awal-awal. Maybe sebab saya dah selalu balik rumah, and life dekat university, duduk dekat kolej, is something different. Environment here is totally different from home. Living in Kuala Pilah, Negeri Sembilan is like back to basic, kampung, hutan surrounded you, ada pekan mati yang pukul 6pm dah tutup semua kedai, ada busten, nasib baik malam2 ada kedai makan yang buka.

And here, you can smell the FRESH AIR! Ahhhh.. KL? Tak dapat hirup udara segar macam ni. Like seriously tak. Malam-malam dekat KL kalau tak hujan, fiuhhhh bergulingan2 nak tidur sebab bahang. Here? Hulur je kepala dekat tingkap bila tak boleh tidur, hiruplah udara segar dekat luar tu, nyamannnnn


2 comments:

BB.B.Com said...

adik! happy holiday!

(doa bawah ur exam schedule tu salah)

visit my blog ok!

http://boleyblah.blogspot.com/

MGMSabri said...

salam...lalalala...slmt bercuti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails