Tuesday, November 15, 2011

What's new? #5


As Salam. Hey kawan! Tinggal 5hari before balik UiTM semula. Pejam celik pejam celik dah a month and a half dah cuti. Will miss those moment yang ter-isi sepanjang cuti semester kali ni.

Tadi,
Ayah: Result dah keluar ke?
FF: Ohh dah lama dah.
Ayah: Hahhh? Berapa pointer?
FF: Ahh.. umm 2.90
Ayah: HAHHH? Kenapa turun?
Ayah: Dah kenal pasti apa punca?
FF: Urm.. entah. carry mark rendah kut. then subject yang credithour tinggi semua turun,
Ayah: humm.. lain kali focus pada yang credithour tinggi (sambil picit2 bahu saya)
FF: Okay..

There you go! Haritu mak tanya, harini ayah pulak. So officially both of my parents dah tahu. TADAAA tak perlu hide apa-apa dah. Alhamdulillah. ;]

p/s; Bought new spectacle! Yang lama punya dah patah cermin dia. Gambar with/without the cermin mata, which one better eh?



1 comment:

~sayahafiz~ said...

cute meyh.!
dua2 okey je..
tp maybe shape cermin mta tu mcm x sesuai je..kih3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails