Sunday, April 22, 2012

LA #1

LA stand for Laugh Alone la bro. Not Los Angeles. hehe

As Salam/Good Morninggggggg!!! Kalau dulu-dulu waktu sekolah, excited sangat bangun awal on weekends, sebab cerita cartoon start pukul 7.00 a.m. Tapi sekarang, since masuk Universiti ni, OVER-excited gilaaa bangun pagi on weekends, kalau dekat rumah la, sebab nak tengok cartoon yang lamaaaaa gila tak tengok.

Bakbukbek, tak ada cerita-nya. Punya la hampa. Kali ni cartoon banyak start pukul 10 a.m. derrrr & the cartoon tak se-best cartoon dulu-dulu. How much i miss my old times.. Oh anyway, yesterday,

Me: (I came down the stairs..)
Mum: Amboih! Ketatnya seluar! Seluar siapa tu?
Me: Uh? Mana ada ketat. Mine. Erm sebab dia hitam, tu yang nampak ketat. (muka confident)

Me: (Would like to have my lunch on the dining table.. suddenly)
Me: Ya Allah ketatnya seluar ni!

I wore skinny jeans, black colour. I have two skinny jeans. I do not know why, the black one is more tighter than the grey. Any theory? hehe

Saya tak ada jeans, percaya tak? Would like to have one, at least.. Ada usha few, need money to buy it.. Soonn... as soon as I received my first month salary from UNKNOWN employer. Oh dudeeee! This is so frustrating tahu tak, bila tak ter-hired by anyone where else kawan-kawan lain semua sedang gaining money & experience.

Dari cuti 2 bulan, dah jadi 1 bulan setengah dah. And soon akan jadi 1 bulan. ='[ sadis

Oh di-kesempatan ini, I would like to wish to Fauzi Omar & all Politechnic's student yang bakal mengharungi FINAL EXAM starting next week onward, ALL THE BESTTTT!! Don't ever ever ever give-up even the subjects are killing you sampai nages-nages nak faham & hafal.

1 comment:

Doty Walaweyh said...

And you dont have a black slack. Kalau wan pengawas dekat kampus, wan dah lama saman faris. HAHAHAHA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails