Wednesday, November 14, 2012

Amalan Sunat Selepas Solat

Assalamualaikum. Ini yang saya dapat simpulkan selepas menonton 15 bahagian mengenai Amalan Sunat Selepas Solat dalam '30 Minit Ustaz Don'. Alhamdulillah.

Kalau saya ada salah mana-mana, tolong beritahu, boleh saya re-create balik, sebab ni pun buat dekat Photoscape. Kalau buat dekat Photoshop, boleh la edit. Huwhuw. Tapi tidak.. Saya buat ni sebab saya nak share dengan semua orang... Ilmu ni kena kongsi-kongsi. ;]

8 comments:

LightsOfHonesty said...

sebab tu lah kalau perasan, orang akan mula tukar cara duduk bila nak mula baca doa. sebab lepas solat memang disunatkan stay keadaan duduk :)

Hamba Allah said...

td tengok 30min Ust Don time dia buat summary cam no 4 ngan 5 dlm list kau should be after no 9 and before doa... Try sama2 kita check blk..

saye kerink said...

@Hamba Allah, oh yeke? hahaha. Okay terima kasih yaaa ;]

Anonymous said...

ada tak videonye nak tengok

Anonymous said...

terima kasih

Ijul Whandy said...

Mohon share..

Anonymous said...

mohon share

Syahira Shahar said...

bagus untuk makluman bersama =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails