Saturday, September 11, 2010

First Raya,

Salam. Hah actually nak post entry semalam which is 1st Raya kan. See see the above picture, gambar semalam. purple! Sepanjang malam tadi online je till 2am kot. tapi terlupa pulak nak post new entry dekat blog. haha. Humhum. HAH! pagi tadi around 11 something, kami pulang ke Kuantan. Took us 4 hours to get here. Harini tak keluar mana mana pun, duduk rumah saja. Esok baru start ziarah menziarah lagi. Akan ada gambar baru pula.. nantikan ;]


p/s; You know what? Semalam pergi solat raya, pandang sekeliling, pasti ada insan yang memakai baju warna purple. Then pergi ziarah-ziarah, ramai pulak sedara mara yang bertemakan purple. And most of my friends pun pakai purple untuk 1st Raya 2010. How about you? purple juga ke? hehe

7 comments:

asyfiqaz said...

hehe..yg pnting, baju basah..hihi =p

_zAzu_ said...

purple lawa...

saye kerink said...

Salam Abg AFIQ,
heyyy sikit je yeh..

Salam Sis ZAZU?,
terima kasih terima kasih. um um um. sy tahu kakak ni dari uitm n9. tapi xtahu siapakah zazu? siapakah anda?

Sabri said...

salam,
saya pulak tahun ni baju melayu hijau daun pisang.
hehehe...
like hijau n biru.
purple juga suke.

Shida said...

cute.
saya tema pink! yeah. haha

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah….

zida said...

sama la kita purple first raya! haha =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails