Sunday, September 5, 2010

Shopping!!

Salam. Yeah yeah I'm home. Pagi sabtu, around 10am sampai KTM Bandar Tasik Selatan. Sumpah ramai gilaaaaaa orang beratur nak beli tiket LRT Star. Malas nak beratur dengan sarat barat, call my mum minta tolong ambil. hehe. Gerak dari kampus pukul 7.30 pagi dengan Wan, Neko & Apiz. Wan dengan saya turun dekat KTM Seremban while Neko & Apiz turun dekat Terminal 1. ;]

Anyway, YEAHHH saya dah start cuti. Cuti Raya + Cuti Mid Semester. Cuti cuti jugak, tapi kan, lepas cuti, tinggal lagi 4 weeks untuk class then seminggu study week then FINAL EXAM. brrrrr scaryyy! Anyway, buka cuti juga la ada Test 2 and quizzes. haih haih.

Back to the topic, harini keluar ber-shopping dengan bestfriend tersayang, Hizzam Halim. hehe. Well macam biasa la, saya telat. Kali ni super duper telat. Hizzam tunggu saya almost an hour at the bus stop. So bagi meminta sorry, i treat him with foods. hehe. Sedap tak? Harini just sempat shopping seluar sehelai, baju polo tee sehelai, baju hitam plain sehelai. Ingat nak borong kemeja G2000 yang diimpikan tu sekali, unfortunately, the shirt runs out of my size which is 14 1/2 = XS. hehe. Kukecewa..

video

Tadi buka dekat RASA klcc makan nasi ayam + waffles.. yummy!

Apa-apa pun, tadi Wan call, Wan tanya nak tak join budak budak UiTM Kopilah shopping esok? Ramai jugak yang join, so rasa macam nak join sekali. hehe. Humm... esok buka dekat luar lagi ke huh? i don't know..

2 comments:

Sabri said...

salam,
shopping sakan2 iye nnti.
slmt hari raya nnti.
have a nice day.

saye kerink said...

hahaha. yeah yeah. thanks! ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails