Thursday, September 9, 2010

Hello Bebi Black!

Salam. Hah nampak tak nampak tak? Benda baru yang baru je wujud in my life. And akan berada disamping saya until dah sampai expired date dia. haha. Saya bersyukur kehadrat illahi kerana kurniakan nikmat dekat saye. Eventhough lappie ini serba kekurangan and not recommended, its okay. Janji boleh function seperti notebook sudah memadai. And thanks to my mum sebab offered me this lappie. And i agree with it. Thanks mum! Ayah tak tahu lagi ni.. syhh! hehe


Baru je ambil dekat rumah my aunt tadi. Comel je. Dia ada satu warna je which is black. Therefore, i call it 'Bebi Black'. hehe. Umm asalnya ia Vista, i asked my aunt to change it to Win7. hehe. Eventhough saya tak familiar dengan win7. hehe. Emm.. what else aa? Haaa screen dia 12.1inch. Not too big not too small, average. hehe. (WC takde.. sedih sekejap. haha)Tadi my mum cakap;


Mum; Haaa nanti balik kampus tak boleh bawak laptop
FF; Why? i need it
Mum; Nanti kau lalai, nanti asyik duduk menghadap laptop je
FF; Mana ade.
Mum; Ahh kau, dekat rumah 24jam kau melekat depan computer, khayal.
FF; Itu sebab dekat kampus tak online, bila balik, payback time la.
Mum; Ah dulu sebelum masuk uitm pun kau macam tu je
FF; Itu sebab belum masuk, takde benda nak buat. Ni dah masuk, ada la benda nak buat..

(perbualan terhenti di situ. haha)


On the other hand, memang betul pun mak cakap, since balik, saya melekat je depan komputer. Haishhh teruk teruk. Faris Fikri sangat teruk. Tak sentuh assignment langsung. Final dah dekat dah. Astaghfirullahalazim..

BB ni kosong je kan? so saya rasa saya nak beli benda comel2 tampal. Make sure tak terlalu mess. Just make it more colourful. Nanti dah comel, i upload gambar dia yeh. hehe. HAH! Tadi tengok episode akhir Syurgamu Ramadhan. Uhhhh! Haritu sempat tengok once, episode 5. Then petang tadi duduk marathon dengan my sis until episode 13 dan tadi 14. wuhuuuu! Episode paling sedih adelah episode 6.. eh enam ke 7.. macam tu la. haha. Time tuh memang sedih gilaaaa! hingus bagai semua keluar. haha

2 comments:

Shim Bomi said...

yup, episod 7 mmg yg paling sedih...

Amirah Aqilah ~ said...

WAaa~ Cantik..[ni komen main type je nih]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails