Wednesday, April 13, 2011

Keracunan-kah?

As Salam. hahahahahaha. Tak tahu la whether i should laugh sekarang ni or tak. Okay i shouldn't. Because i didn't follow what I've schedule down for my preparation before final. Ah tapi rasa nak tergelak sangat, tapi macam evil pulak gelak over. Not because of my personal problem la, tapi sebab.......

FARIS FIKRI BERJAYA RACUN orang!! Racun mengenai apa? pasal LOMO la of course. hehehe. Siapa yang terkena racun? EHEM2, Ms.Hamiza Hamidon (sila angkat tangan anda). TAHNIAH! hehe. Dia dah planning nak own one dalam masa yang terdekat ni. huhu. Aminnnn. Hope kau tak menyesal-lah and HAVE FUN! Kalau kau betul-betul minat, sure you will have FUN! Yeah mula2 akan keluar la modal, then kalau 1st trial banyak gambar tak jadi jangan putus asa, aku pun 1st trial ada gambar yang 90% covered with my finger. Daaaaaa~~


1 comment:

hamizahamidon said...

hey ! Holga 135bc insyaAllah nanti ;)
thanks for the advice , dah banyak aku baca pasal kemungkinan akan timbul keMENYESALan tu . tapi , tabahkan hati . lomographers boleh yaw;) hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails