Friday, May 6, 2011

What I do when bored?

As Salam. Yeah what will i do when i am bored? I blog. Gambar atas ni di-ambil sebab nak potong rambut. sepatutnyalah. Tapi tak terpotong lagi. harharhar. Anyway, bila saye bosan, saye update blog. That's why bulan final exam, sangat banyak entry. Haha.

And and kebanyakan entry saye pukul 12 pagi ke atas. Perasannn tak? haha. hum. Okay. Kakak cakap gambar atas ni macam beruk. Oh yeah? Good then. Baru lainnn. haha. Mengcapap tak? i loike being mengcapap!

Ah ayah dah sampai dah tengahari tadi. Flight delay 5 hours. Tak lupa juga, CONGRATULATION TO ALL SPM'10 CANDIDATES! result upu dah keluar kan? and to those yang berjaya dapatkan scholar tuh, TAHNIAH! farisfikri jealous dengan anda. tet. Belajar molek2, gunakan peluang yang ada betoi2. All the best okay? Sedih pulak korang nak pergi sambung belajar dah, sape nak teman den? hmm.

Eqmal Aliff! My dear G friend! haha. Congrats sebab dapat Quantitative Science. So kau pergi tak? Ke nak tunggu result rayuan matrik?

1 comment:

eqmal aliff said...

haha, tah la, dalam delema skrg. mcm2 benda nak pk. hahah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails