Monday, May 30, 2011

Hari pertama semester TIGA

As Salam. Harini hari 1st. Tak sangka dah semester ke-3. In my house ada 3 orang budak junior. Sorang tuh orang kedah, baik. He called me 'Abang'. hehehe. Tergamam sekejap, tapi suka. huu terima kasih!

Who's my roommate? My ex-hallmate & housemate. During my 1st sem, he's my hallmate. Last sem, he's my housemate and this sem he's my roommate. haha.

Semalam, Abek-D je yang hantar saye balik uitm. Mak, Ayah, Kakak pergi Perak, cousin's wedding sebelah lelaki pulak. Arrived dekat kolej pukul 1.30pm. Angkat barang, then Abek-D pergi makan dekat Cafe, pastu byebye. Tu je. Makin besar, dah takde lama-lama dah. Duduk belakang kolej, tengok parents hantar student2 balik kolej. huu.

Haa tahu tak! Saye tertinggal 3 sets of my formal suit. Dah iron dah, then gantung, boleh pulak terlupakan. Every monday kena pakai formal, so tadi pinjam baju kawan. Nak buat macam mana kan. Alhamdulillah.

Nampak muka-muka baru harini. Ramai gila okay student intake semester ni. I heard 1.3k something. Gilaa kan. Dah la kampus ni kecik je. Ah and last night, anjung full gilaaa! penuh dengan budak junior la. Senior2 dah tak ramai dah dapat duduk kolej. Ada pun, dapat duduk Melang.

Nizam text, dia cakap uitm merbok besarrr gila. I'm happy for him. Rindu pulak nak keluar setiap malam dengan kawan-kawan. Bila saye nak balik rumah aa?? hahahaha. Okay nak balik ambil baju je. Tapi alang-alang tuh, seluk la jugak sampai lengan. ;]

2 comments:

reen rhmn said...

Hai farisss :) Wah dah masuk sem tiga dah korg. Beshnye. Aku still terkapai kapai lagi. Good Luck for this sem. Hope dpt maintain DL :D

saye kerink said...

REEENNNN!! tu la. cepat je. tuptaptuptap dah sem tiga. kau juga yaa! GOOD LUCK! ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails