Tuesday, May 31, 2011

Hari DUA.

Hari ke-2. Jumpa beberapa lagi kawan-kawan lama. Alhamdulillah dorang sehat sejahtera. Waktu lunch jumpa Ummah dekat Anjung. I got little bit shocked sebab as far as i know, dia dah balik Perak. Sedih weh tak sempat bergambar dengan dia, tahu-tahu je dia dah blah. Tapi sebaik jumpa tadi. Dia cakap esok dia last.

Sebab apa dia blah? Sebab dia tukar kolej. Ini jawapan selamat. Jawapan sebenar dia adalah sebab dia tak dapat bawak subject science. Dua semester berturut-turut pointer dia tidak memberangsangkan. So he gave up. And nekad nak keluar dari uitm. Waktu hari dapat result tu dia down gila gila gila gila. Tak pernah tengok dia macam tu. Dia selalu KUAT SEMANGAT!

Alhamdulillah, dia dapat tawaran masuk Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Course Islamic Counseling. Start June ni. ASAP. Semangat dia kembali! Happy dia happy. haha. Bila lagi nak jumpa kau uh? Nanti kena buat lawatan ke Perak ni. hehe. Ape-ape pun, i wish him all the best! Ada pape problemo, contact la kami di UiTM Kuala Pilah ni. ;]

Termasuk Ummah, dah 4 orang kawan saye keluar dari UiTM. Till now tak jumpa lagi another 3 person tu. Semua keluar bersebab. Dorang ada alasan yang kukuh. Kita tak boleh argue pasal tu. Kawan-kawan! Aku akan ingat korang! All the best okayy!! Rindu tengok korang dalam area kampus. Farkhan, Dja, Udin.. Siapa lagi? Aku harap korang sihat walafiat, ada umur yang panjang, kita jumpa lagi okay!

1 comment:

naz said...

semua pandai pandai ni. bagus bagus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails