Sunday, January 16, 2011

Shocked!

Salam. Terkejut! Kenapa? Mula-mula terkejut sebab previous post tentang Blogger Gegarkan 'U' tuh ada 16 comments. Tak pernah kut ada comment sebanyak tuh. Entry tuh pun macam biasa-biasa je, but then ramai pulak orang datang bertandang, TERIMA KASIH yeeee!!! Faris Fikri nakkk balas comment korang and and nak comment entry korang juga nanti. Tungguuu... Maaf kalau lambat. ;]

Selain dari terkejut seperti di atas, tadi bukak student portal, then nampak ada Calendar Academic baru untuk 2011-2012. Guess what? Tahun ni sahaja, budak diploma akan duduki TIGA semester. Gila cepat! Then akan graduate cepat, aaaa taknak grad cepat-cepat lah!! Besides that, budak diploma TAK AKAN jumpa budak DEGREE/master/phD, sebab budak diploma masuk, budak degree cuti sem, budak degree masuk, budak diploma cuti sem.

Bayangkan, dah la kampus UiTM N9 tuh baru lagi, budak degree berapa kerat je. Boleh kira guna jari. Macam mana la dorang nanti, sikit je dekat sana sepanjang semester, then makan dekat Anjung, dia tengok muka dia, dia tengok muka dia, BORING KANNN? humm i do not know about that. Anyway, calendar tuh telah pun diluluskan oleh Senat UiTM. Nak bukti, sila VIEW DI SINI!!! Terima kasih. ;]

p/s; Tadi pergi popular dekat Ampang Point, terpikat dekat satu buku ni. BEING MALAYSIANS. Sangat tertarik & menarik. Try la baca. Tak bosan punn... wink2

4 comments:

MGMSabri said...

oooo...plg ampang heh...
slalu ujan sini ptg...
cm mana study?
hope well and splendid.
salam

Naqib Mohamad said...

hye! bro.. nice to meet you.. haha

Anonymous said...

Sebagai Newbie, saya selalu mencari online untuk artikel yang bisa membantu saya. Terima kasih Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?.

saye kerink said...

Abg Sabri,
a'a haritu balik ampang.
ahh tuh la.. dekat k.pilah ni jarang sikit hujan. tapi dua tiga hari neh, ada la jugak hujan.. study? alhamdulillah. setakat ni boleh lagi la gamaknye.. after chinese new year tak tahu la macam mana. heeee.. insyaAllah. Waalaikumsalam ;]

Bro Naqib,
hai hai hai!
nice to meet you too en.naqib
tricuspid valve.. SELAMAT BERKENALAN & SALAM UKHWAH! maaf lambat reply. ;]

Anonymous,
Hi there! newbie? tengah cari artikel mengenai apa ye? sama sama.. uh situasi terkejut ke? haha. uh? ohhh boleh boleh je. sila sila. Anyway, selamat berkenalan! ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails