Tuesday, June 22, 2010

Cool!!

Lihat la header latest Abg Joe, cool kan? sumpa terpesona gila. Dah macam my rutin la hari hari online je mesti bukak my blog then tengok list dekat sebelah kanan, tengok siapa update then view la blog sekor2. bukak new tabs.. sampai tak muat dah. My mum tengok pun terkejot Woahh banyak nye kau bukak. hahahaha.

Then dah lepas baca & comment sekor2 sampai la akhirnya dekat blog Abg Joe, than my eyes tak blink pun sebab terpesona. And rasa uhh nyesal nya tak online while dekat kampung. Haha. Rasa macam saya orang last tahu la. hahah. but seriously memang terpesona kan? *blink2*

I wonder macam mana Abg Joe susun/letak buttons 'komik', 'videos', tuh kan.. Dah tanya dekat comment Abg Joe tuh, but tak tahu la either dia reply & tell me briefly ke tak. So incase dia lupa or susah nak explain kan, saya nak tanya ni.. hahah. Anyone? siapa tahuu? Put your hand up! yeyyy..

Humhum, saya suka tengok header Abg Joe tuh, sangat menarik tertarik yeahh dia memang THE BOMB. haha. Saya suka tengok je. And one day nak jugak buat something macam tuh BUT tidak akan diletakkan di blog ini, sebab nanti macam menyemak kan. So kalau nak buat header pun, i prefer buat untuk blog lain. domain sendiri ke oor whateva janji bukan di blog ni. hehe. ;]

By the way, thumbs up! to Abg Joe atas kejayaannya. jenjen. Last but not least, siapa pergi gathering GENG BLOGGER pada 10th July 2010 di Taman Tasik Putra Putrajaya? have fun okay! Rasa macam nak pergi tapii segan la. Dorang semua amateur punya blogger. Pastu semua 20 and above. huhh segan segan. Lain la kalau Cik Zida kita turun sekali ke. haha. Eh tapi, nak pergi Putrajaya tuh naik ape? helipkota doremon ke? haishhh..

p/s; Terima kasih dekat Abg Nas sebab wish goodluck to me & my friends for our next journey at UiTM Kuala Pilah. Terima kasih yee Abg Nas, nama TOP JUNIOR tersenaraii.. read his blog for further info. ;]

4 comments:

Sofi said...

memang cool header tu

tp abg x pandai nak buat hahaha

princess in castle said...

waaaaaaaaaaa
sumpah cntik giler !!!!!
uh uh..mmcne nk buat cmtu..huhu
kering,tlg wtkan header akk meyh2..*wink2*

Afzainizam said...

Abah oh Abah...
Kerana abah aku disini
Kerana abah aku gembira
Kerana abah kuterasa bahagia…
Terima kasih atas segalanya
Abah oh Abah…
Tak pernah kau keluhkan
Semenjak kecil aku dibesarkan
aku dimanjakan dengan belaian gurauanmu
Teguran mu.. Marah mu..
Tanda sayangnya abah pada anak mu
Anak mu saja tak peduli dan buat tak tahu
Abah oh Abah...
Abah…engkau semangatku
kau padamkan air mataku...ketika aku bersedih…
Engkau penawarku ketika aku sakit…
ketika aku ketawa .. engkau turut ketawa
Abah oh Abah...
Namun ketika engkau berduka ?
Aku harap Akulah penawar duka laramu
Tiap saat aku menghitung kerinduan terhadapmu…
Abah
Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
Surah Ibrahim 14:41

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

hah---hah--- memang nampak cool .... sama gak tak pandai nak buatnya tu...

Uncle said...

Kalau nak buat header mcm si joe tu, kena pakai macbook pro la. hahaha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails