Saturday, June 12, 2010

;]

Salam. Hah! Yeyy Hizzam datang rumah saya! hehe. rindurindu. He told me about life in CFS IIUM, PJ. Sangat best! Eventhough budak uia, but still, dorang layan lagu lagu rock2. Mula mula lil bit shocked, huh? wahh budak uia.. Then Hizzam cakap actually semua sama je. Even though uia or not, sifat gila-gila tuh still ada. hehe. Hahh and once again i forgot to read his new post which is like a week ago.. And guess what? hahh! Hizzam pun beli Kilometrico i-colours tuhh.. hahaha. And and dia pun buat contengan hasil dari penggunaan pen tuh. Comel!

hah! isn't that sweet? simple sebab nak cepat. ;]

By the way, haritu, hari jumaat bersamaan dengan 4th June 2010. haha. Saya, Hizzam & Ammar, pergi lepak Oldtown Cheras Baru. Ammar la, dia nak discuss pasal Birthday Party dia keesokkan harinya (5th June 2010). Gambar Birthday tuh ada.. Banyakkkkk sangat! Daripada 415, di-minus2 jadilah 263. haha. Semua ada dalam facebook. Saya akan buat entri about than Birthday Party soon yeah (mood malas.hahaha).

hahh ini dia Hizzam Halim dok layan makan roti Butter Kaya. hehe

okay ini cik faris fikri & Mr.Ammar ye. haha

Um um.. tuh je kut. hahaha. Entry ini takda pape sangat pun. Hajat sebenar, saja nak femes kan Hizzam kejap. And contengan dia tuh. huhahaha. ;]

5 comments:

MGMSabri said...

hahaha....
wish u luck lor...
hepi friendship...

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

uhhh yang kat sebelah ko tu Hizzam ke tu

zida said...

Hahah ko ingat kitorang masuk UIA ni terus jadi budak baik ke? No lahh. Kitorang still je gila gila, tapi tak lebih lebih la :)

BTW, kawan ko ni kos ape yekkk? HAHAH tak penah nampak pulak =P

W N Adilah ooh*) said...

Hahaha my friends ramai je kat CFS.

CENTER of FISHING STUDIES.

hahahha tak tak
cfs for real.

center of foundation studies

hizzam said...

HAHAH !
saye laa HIZZAM
blushing !
HAHAHA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails