Wednesday, June 16, 2010

Happy vs Unhappy

Salam. Yeahhh tadi keluar dengan member tengok cerita KARATE-KID!! best best best. ceriita diia bestttt DAN sangat lama.... from 6:45 till 21:00. ookay la tuh kan. berbaloii. huhaha

Pagi tadi belek newspaper. Jumpa tajuk pasal Biasiswa JPA tuh. then just ignore it. Lepas tuh tadi bukak blog Oh! Malaysia, uwaaa sedih sedih. Bukan takat harapan budak yang baru nak amek SPM lebur. Ni budak yang dah habes SPM but still hoping one day dapat sambung deg overc ni pun coklat dah mencurah-curah. Yeahh i realized dorang memang dah kekurangan duit. It just.. hump! lemah longlai terus. tah pape je la. baik tido kan. Gdnite! ;]

p/s; Alaa takpe, kan banyak lagi scholar kan. Mudah-mudahan scholar lain tak tutup jugak la. Haritu pernah nampak kata-kata hikmah kat tepi ni ---> dia cakap, "Satu pintu tutup, 1000 pintu terbuka". Assalamualaikum/Salam Sejahtera

3 comments:

naz said...

kadang yang dapat pula menutup sendiri pintu yang luas haihhh guna lah sebaik mungkin

Sofi said...

owh kadang2 mereka ada jer duit, tp bg kat kroni huhu

saye kerink said...

to Naz,
yeahh.. tapi bukan salah dorang jugak. dah memang adat la kena compete kan. siapa yang berjaya, berebut2 la orang nak sponsor dia. so tuah dia la. humhum. Naz! Kau kerja apa? kau kerja leklok tahuuu. nanti esok esok bila ada masa lapang, shaheera huda nak lepak dengan kau, aku nak join sekali tahu! haha. take care bro. ;]

to Abg Sofi,
yezza. betul tuh. tuh yang nak bina bangunan parlimen baru tuh, nearly cost 800billion ringgit. then nak rebuilt istana negara tuh another 800billiion ringgiit. apekes? ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails