Tuesday, June 15, 2010

Pagii

Salam. Hahhh almost 4 a.m. bangga bangga je kan plan dengan DilaZ nak tidur before pukul 3. last last hambekkk kau. Mula mula tadi tak busy sangat. tapi dah bosan, so belek belek la blog sorang sorang (tuh dekat my right side kan berderet.haha). Last last pukul 3.35 a.m. dah. haiihhh.. Perlukan pertolongan si Dia lagi untuk bangun subuh. huhu.

By the way, tadi dah lari pergi 7e, dah topup, dah buat super savers, dah tepon dia, tapi dia tak angkat. dodowl betol. hahaha. takpelah, will try again pagi nanti, before 10 a.m. of course. Sebab supersavers luput pukul 10 pagi.

Hahh korang tahu tak, okay ada yang dah tahu, but yang tak tahu, korang tahu tak haritu my YM kena virus siamsial tuh. huhu. Then haritu jugak saya un-install YM.. dah un-install, INSTALL la balik.. TETTTT error. I tried dozen times, but still tak boleh. So sekarang dah tak boleh webcam/conference macam selalu lah. Kalau nak conference & video call pun dengan budak2 uitm sajaa through SKYPE!! terima kasih encik skype. hehe.

Sekarang ni saya online YM guna http://webmessenger.yahoo.com sahaja. huhu. tuh tuh seperti yang di atas.. Tak boleh wc, boleh chat biasa biasa jaa.. nak BUZZ pun tak boleh, nanti org buzz, dia keluar <.ding.>.. hahaha. yang tengah online YM sekarang semua I'm Mobile. haishhh PANGG karang baru tahu. haha okay okay nak tidur. Assalamualaikum/Salam Sejahtera.

Layan lagu ni best! Aqid yang ajar buat player comel ni. thanks! ;]


p/s; tak tengok bola, so siapa tengok, what happen sekarang? By the way, jangan lupa baca ini okay.. ;]

3 comments:

Sofi said...

owh encik faris: jangan la selalu amalkan tdo lambbat.. awak tu kan dalam proses pembesaran ngeeeee

iemaZAIMAH said...

ehem2..sy syak super saver klu xabes esok mseh leh gune..sy bru je gne mlm td..ngee~

saye kerink said...

to Abg Sofi,
Salam. hehehe. ye ye. tengah cuba tido awal la ni. tapi setiap kali nak tido dah, around 12am. pastuh fesbuk memanggil. lalu faris online la. hehehe. tuptup dah pagi butaa. by the way, thanks for yr concern! ;]

to iema,
yeh? hahaha. yeah yeah. u know what? pagi tadi call Aqid, dia tak angkat. sbb? masa tuh pukul 4.45 a.m. hehehe. takde keje betol. ;]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails