Saturday, June 19, 2010

Untitled

Salam. Hahhh blog makin lembab tak nak load? sebab kalau lembab, saya ingat nak delete post yang ada video video dekat bawah bawah ni. hahaha. Semak kan? By the way, tadi nampak link pasal POSTER, hahah dulu dulu selalu main main dengan Photoshop dekat desktop rumah. Bila tak tahu nak buat apa je, bukak photoshop. Even though tak reti, main main je la kan, so what? hahaha.

Waktu jumpa link tu, teringat, ehh macam mana la aku buat benda ni ekk.. dah tak reti dah. hahah. dah lama kut tak bukak photoshop. Desktop rumah tuh RAM dia kecik. Mak taknak upgrade.. lembab.. so malas nak bukak dah.. humhumhum. Eh eh saya still berminat nak belajar guna Adobe Illustrator & Adobe Photoshop la.. Ada sesiapa berminat nak ajar saya? Or should i just search it on google.. Saya memang nak belajar guna pon especially Illustrator.. Nak main main.. comel tahu! hahaha. Jealous je pergi mana mana tempat or website yang ada corak comel comel uhhh comel nyeee

Haritu masa keluar dengan Aizad, Aishah & Wan, pergi Youth'10, saya rasa dorang perasan saya suka tengok art&design yang macam mana. hahahaha. banyak comelcomel mase tuh. uwww best nye kalau saya pun dapat buat macam tu.

Eh eh, korang rasa tak my blog dah makin bosan? haha. And my post makin lama makin panjang berjela-jela. Ouhh dah tak rasa seri dah my blog ni. Kalau dulu-dulu, baca blog sendiri rasa seronok, tapi sekarang bila baca blog sendiri rasa bosan sebab panjang2 sangat + tak best langsung. haihhh...

p/s; Haha kelakar tak bila LIKE entry sendiri. heee. biar la orang nak like. huhu. syok sendiri ;]

6 comments:

W N Adilah ooh*) said...

faris kau ergh artistic gymnastic realistic LIPSTICK?

hahahah ;D

Sofi said...

mane ader bosan.. ok jer

jannahhhhh* said...

cmne nk ltk like? ajr pls! reply kt blog akk:)

jannahhhhh* said...

nah, amik url blog ni. dia pon uitm kuala pilah, amik dip sains. akk just browsing through n akk pasan dia de mention dia student sne:)

http://syafiqahjasmin.blogspot.com/

saye kerink said...

to Wan,
hahahah! gedix la kau. but for sure i'm not materialistic. hahaha.

to Abg Sofi,
salam. hai hai. yeke? haha. baca betol betol. i mean sure tak bosan? cuz sometimes faris rasa sangat bosan baca blog sendiri. haha. papepoon, thanks yeahh ;]

to Kak Janna,
hai haii haii haii! hahaha lame tak ke temu di blog kan. kak janna sehat? haha. eh eh ajar? xreti la den nak ajar, tapi nantii kita bagi url tutorial tuh eh! btw, thanks, haa kakak tuh dia senior.. her blog looks simple kan? rasa macam nak blog mcm tu la pulak. hahahaha. ;]

jannahhhhh* said...

ahaaa sehat! wah mengada je mcm x bley nk msj2. haha gedik:P a'a2, ur becoming snior kn? alaa da sme kos? pe lg? tnjuk ajrku sifu la:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails