Friday, June 25, 2010

I'm going tomorrow...

Salam. ;[. Macam nak pergi jauh jauh je. Kuala Pilah je la sygs! hehe. But still, goodbye my friends.. huu sedih nya. Kenapa sedih ni. Takmo la sedih sedih okay? Korang take care okayy.. blog ni maybe akan jarang update kut. Sebab saya tak bawak lapp(memang takde pun) pun pergi sana. Then kalau saya balik Ampang/KL, saya habaq naa.. Nanti tak sabar nak story pasal kat sane. huhu.

(dalam Grand Mosque Abu Dhabi. cantik gilerr!)

First time ni nak start duduk Uni.. fiiuhhh macam macam rasa ada. Biarlah ia perap dalam hati. Saya gerak esok pagi, harini kerja mem-pack barangbarang je. Eh lupa, nak jumpa Reen sekejap then pergi kedai gambar amek gambar semalam (see i bring along yr pictures tau! huhu). Akan rindu semua orang yang kenal saya.


And saya nak minta maaf dekat semua yang rajin datang BLOGwalking. Nanti saya ada masa saya jenjalan blog korang pulak okay? tinggalkan link okay! Mintak maaf jugak sebab tak berkesempatan comment entry korang. InsyaAllah ada masa saya jalan ookay! take care everybody!

Bye bye Ampang, HELLO KUALA PILAH!! ;]

p/s; Tak dapat tengok England vs Germany sunday ni. Dekat kampus ada tv tak? hehe

7 comments:

naz said...

sama dgn dja lah lu? kirim salam haha jaga diri bro

shida said...

gudluck. hee..uitm punye orentasi tak de la teruk mana pun..cuma kena takat pakai kemeja 24hrs je :DD

Nur Areefah said...

all the best there..jgn mudah terjebak dengan benda tak patot okeyh!

Sofi said...

gud luck yer bro!

blajar rajin2

owner.kedai.kopi said...

hoho. dah nak pergi?
selamat belajar.
hahaha. org start cuti, dia start blaja. terbaik r! =p
Good luck ye. Jangan nakal2

jannahhhhh* said...

alaa kt uitm de je, siap astro lg!

saye kerink said...

Naz,
yeah sama dengan Dja. ;]

Sis Shida,
yeah MDS best!

Sis Areefah,
thanks. InsyaAllah

Bro Sofi,
thanks! insyaAllah. (kekadang kemalasan menjelma. haishhh)

Sis Shahida,
haha tuh la. korang cuti ktorg blaja. jelesjeles. hahaha. Baru nak pergi date dengan kak shahida zahar. hehe ;]

Sis Janna,
yeahhh setelah seminggu lebih berada di kampus, baru perasan kewujuda bilik TV yang ada astro yang boleh tengok bola tuh. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails