Thursday, December 9, 2010

BLOG walking with BlogLarian

Salam. Okay firstly tahu pasal Blog Larian ni dekat blog Abg Faizal Fredley. Which is semalam la masa membalas singgahan dia. Then terdetik la nak join Blog Larian ni. Tapi entah kenapa internet problem malam tadi. So buat buduh je la kan. And tadi bukak blog sendiri (suka syok sendiri.hehe), tengok dekat Shoutbox, ada message from Abg Afiq Naufal, dia cakap ada tag. Pergi la tengok... Ouhh okay kena tag pasal Blog Larian jugak. Haha. See Blog Larian ni memang nak i join depa kut.

Okay let me tell you apa yang you all akan dapat benefit if you guys join Blog Larian ni:
1st It's FREE!!
2nd Those yang suka berBLOG-walking, this is the fastest & easiest way for you
3rd Kenapa I cakap fastest & easiest? Sebab korang boleh bukak 5 blog under one tabs ONLY. coolio kan?
4th InsyaAllah boleh meningkatkan UV korang. Yela kalau korang rajin Blog Walking, nanti orang mesti akan membalas singgahan kan?

Tak faham macam mana dia berfungsi yee? Well mula-mula pun saye tak faham. After reading this, Alhamdulillah faham la jugak. hehehe. CLICK HERE!!!

Kenapa Faris Fikri suka BLOG walking? Saya suka berblogwalking kerana saya suka menambah kenalan blogger dan membaca pelbagai jenis ragam manusia, lihat cara tersendiri seseorang individu mencoretkan dan memenarikkan blog mereka. ;]

How to join Blog Larian ni?
1) Letak banner Blog Larian
2) Jadi Follower Blog Larian
3) Lengkapkan slogan "Saya suka berblogwalking kerana..." (tak lebih 30words)
4) Tag 3 rakan atau lebih
5) Beritahu rakan tag tentang Blog Larian ni
6) Akhir sekali, masukkan Tajuk dan Link Entry dalam comment dekat Furdunesia bersama Tajuk Blog anda untuk disenaraikan.

Oh not to forget, I tag... ;
Anne
Naz

And to those others that would like to join.. TQ ;]


3 comments:

Anonymous said...

Andrew rocks :)


http://lancer-insurance.info

Kie-yu said...

halo gengs :)

zida said...

mende mende? hahaa nanti aku usha. tengs add ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails