Monday, December 13, 2010

Psstttt

Nampak my sayang tak? Haaaa zooom in!! Anyway, ini my 1st time gambar ber-bar-mark or should i say watermark? Tapi tak rupa water pun. Gambar yang berasal dari saye lepas ni akan ada bar tuh. Saje nak meng-capap. hahah. Um kalau gambar yang diambil dari orang lain, takde la bar tuh kan. And if gambar yang saye rasa public, saye tak letak la bar tuh okay? TQ. ;]

5 comments:

Nadly said...

Haha ade spongebob lak :P

Nafisa81 said...

folo adik kering ni yerr..

asyfiqaz said...

penting weh watermark tuh..kang org amek pic kte then mengaku tu gambar diorang..ceh..hehe..
*ps: pe kes pakai plastik kuning tuh? haha

saye kerink said...

Abg Nadly,
a'a mr.sbob tuh my sygs. hahaha

Sis Nafisa,
Ouhh terima kasih. ;]

Abg Afiq Naufal,
hahahah. siapa la yang nak amek gambo den ni haa. HEYY plastic kuning.. mcm hina sangat je. eh itu namanya baju hujan, RAIN COAT! beli okay.. rm1.50. hahaha. waktu tu hujan lebat giler, tak boleh nak gerak. so decide beli rain coat rather than payung. Saja nak ada pengalaman pakai rain coat tgh2 bandar. ;]

asyfiqaz said...

haha..yola tuh. tapi actually nmpk macam style jugak..hahah

eit, kalau senang2 join la 'cover your aurat campaign' yer!

http://thepotpetking.blogspot.com/2010/12/cover-your-aurat-campaign-show-your.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails