Wednesday, December 1, 2010

Fact.

Oh dah pagi. Rutin macam ni selalu berlaku bila cuti yang lama. Ye cuti. Bila cuti, takde plan, tak tahu nak buat apa, online je la. Jadi burung hantu. Serious. Buat kawan-kawan yang selalu dapat my text pukul 4/5/6 pagi yang mengatakan "Gdnight" tu. Haha itu memang betullah baru nak tido. haha. And and and satu lagi fakta musim cuti ni, sememangnya akan bangun tengahari! Akan! Memang! Eventhough dah bangun pagi, dah mandi, dah tengok tv, nanti akan tidur semula till tengahari. Haha. cool tak? dodowl ade la. GOOD NIGHT! (ye ye saye tahu dah pagi. so good morning then!)

7 comments:

..hizamirahim.. said...

tahu takpe.
normal ah tu.
XD

asyfiqaz said...

same goes to me =p
so, gudnite! haha

4umyfans said...

samalah kita...
teman, kalau dah online tu, dok blogwalking bagai, teman lupa tengok jam dah kul bape.. heeEe


_________________________________
new entry < http://koriieleys.blogspot.com/2010/12/yakin.html

MGMSabri said...

amalkan selalu iyer...
hahaha...

azrul@saber vs sora said...

haha..ish2...tapi same skit with me...hahaxD

saye kerink said...

Salam Bro Hizami,
haha! yeah memang la normal. tapi superBOSAN sebab sepanjang cuti SPM dulu pun macam ni. dah ni sambung balik. sumpah bosan sangat!

Salam Abg Afiq Naufal,
hah really? tak bosan ke?

Salam Teman,
Oh yeke? hah awok okay la lagi berBLOGwalking, den ni haa mana ade blogwalking. Taktahu apa yang dibuatnya. YANG pasti, tak tengok porno okay. hahahah. teettt

Salam Abg Sabri,
hahaha dah terlalu selalu dah pun

Salam Adeq Azrul,
Haha adek ish3, tuptup sama. tapi adek abg baik BANYAKKK.. adek tidoq awal, bangun awal, ade LIFE. huh, adek, abg nak some tips can aa.. share share! hehe ;]

asyfiqaz said...

tak bosan ke? pheww~surely bosan! berkarat dok rumah ni..thats why i go 4 a part time job =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails