Thursday, December 23, 2010

Glasses

Salam. Saya nak glasses seperti di atas boleh tak? Sangat comel la. Ape? Tak nampak? Ouhh maaf la. atas tu saye gedik pegi cellophonetape (tak ingat macam mana nak eja.haha) dia. Ah nak tengok yang betul punya. Ni ni dekat bawah ni.. haa nampak tak? di hitam-putih kan. Curik gambar sorang budak ni. Nampak speck dia macam comel je. Maaakk! bila nak betul kan my glasses ni?

Eh since when farisfikri pakai glasses ye? dah lama dah. Dulu-dulu cuba sedaya upaya merabunkan mata so that akan peroleh glasses kepunyaan sendiri. Pakai mak punya speck, pakai ayah punya, tengok tv dekat2. Last last masa form 2 kot. dapat! Tapi tak pakai pun. haha. Waktu tu bingkai bodo2 je, sebab who cares kan. haha. Tak guna pun, guna bila nak meng-capap tunjuk budak baik la kononnya pakai glasses kan.

Dah masuk Universiti ni haa, baru la sedar kegunaan glasses aku ni ha. Haha. Selalu kalau terlambat, erk selalu? a'a selalu lambat wehh.. tak percaye tanya groupmate, siapa lambat masuk class? nama farisfikri akan tersenarai. heee. Ha sambung balik. Ni kan masuk lambat, so kena la duduk belakang, huihhh punya cantik lecturer tulis! tapi tak dapat nak baca apa pun. Sumpah bosan + takde mood gila bila tak dapat nak baca pape weh.

Dengan ada nya cermin mataku yang serba kekurangan dengan kesengetan akibat diduduk oleh saye sendiri (terhimpap la. bukan sengaje.), suasana belajar rasa lebih ENERGETIC! seronok sangat. nampak benda semua sharp je kan. hehe. Sebut pasal energetic, ni semalam, depaa dok main 'my 1st impression about you' dekat facebook. then couple of my friends buat dekat my wall..

My first impression about you : Hyper. Hehe.
What I like about you : Friendly. Kalau nmpk aku selalu kau tegur.

My first impression about you: to much energetic....!!
What I like about you: friendly

Haha hope i can maintain impression people towards me macam tu. Kata-kata itu satu doa. Haha. Inilah nikmat Allah. seronok! eh guys, ff dah lupa dah macam mana i WAVEEEE dekat korang while kita di kampus.

p/s; FARISFIKRI officially tak jadi balik uitm on 24th Dec due to some mistakes, i don't really care. Just want to wish my fella yang berjaya meloloskan diri untuk jadi PM, BEST OF LUCK! Jangan lupa femeskan FarisFikri nanti yeahh! (uwww perasan!)

p/s/s; tadi bukak twitter, nampak kak noure punya tweet, dia kata dia homesick, so dia nyanyi lagu Soft Kitty. Dengan rasa curious nya, pergi la google, comel lagu dia.. Soft Kitty.. Warm Kitty... blurblurblurblur(tak tahu apa dia sebut. hehe)

2 comments:

Nadly said...

Abg dulu sejak dri darjah 4 kne advised dgn optician pakai crmin mata, tp smpai skang I don't wear it huhu :)

eQuRlz said...

sama mcm eqa..msa skolah rendah tgk org pkai spec..cm best jer..cm nmpak genius..pastu naik mnengah mmg kna pkai btol2 sbb silau tinggi..tp bru la tau pkai spec amatlah melecehkan..huhu..ssh nk melawa.. <-msa tu control cun :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails