Thursday, December 2, 2010

Clothes

Regarding to my previous post. Abg Afiq Naufal gave me a reply.

Looks like someone do notice my entry.
hahaha. yeahhh! tq tq. tu la cuti ni kena ajak my bff teman beli baju (murah2 sudah okay, which one fit). sebab seriously i dunno what to buy. sebab saye tak berape pandai la beli baju bagai ni. kang salah match, huduh jadinya. and and, cardigan.. nak cardigan, tapi dunno which one suit me. mana nak carik aa? dan apa itu jumper, fleece? And i need jeans.. I don't have any jeans, percaya tak? Believe it! Just some skinny trousers.

and and, do u notice every monday (dekat uitm la) i'm wearing the same cloth. haha. sebab tak berkesempatan nak beli kemeja baru and and SIZE! yes. size is one of my problem too. see badan kurus tak semestinya senang nak carik baju okay, sama susah macam orang yang ber-XXL. Ada jumpa yang fit me pun, harga perghhh sebab tu malas nak beli. pergi sana sini takde yang fit, yang ade dekat kedai2 yang super mahal. dorg ingat den ni anak tokey balak ke? grrrr


anyway, memandangkan hujung2 tahun selalunya ada SALES!! hoping that my mum will give me some money la to buy some new clothes. Jangan tak bagi sudah, sebab haritu dah bagi tapi BURN entah ke mana. heeee. Abg afiq abg afiq. thank you again! And guys i want/need more tips. haha. tc. salam ;]

6 comments:

W N Adilah ooh*) said...

Baju biru dengan tie biru nipissssssssss


Baju first masuk kampus!

asyfiqaz said...

yeah, lepas tu dia tegur kat tangga depan anjung, "hey abg afiq!", with his hands shaking..ntah kenapa dia menggigil ntah..=p
*flashback balik kejadian time first day mendaftar..haha

acan ketot said...

haha..
xpndai lah bab bju2 ney..
sbb aku pown x tawu fesyen..
hahaha..
asal sdap pkai aku tibai..
hu3....
mhal x pew..
asl adew kualiti...
ngee..skli2 jew..
hahaha..

W N Adilah ooh*) said...

Abg.afiq,
dia ada pasal thyroid ke apetah.

Selalu sangat shaking.

Faris betulkan,idk the scientific name of ur symptom tuh.

saye kerink said...

Wan,
baju biru tie hitam la. and and it's tremor la. Physiologic tremor. boleh refer dekat sini. baca okay. nak jadi doctor kan? hehe
http://en.wikipedia.org/wiki/Tremor

Abg Afiq Naufal,
heyyyy! maluuu la. haha. Wannn carikkan tongsampah cepat, malu ni. haha. beepbeepbeepbeep (mcm ni ke shaking dia?haha)

Acan,
it's okay. thanks for your comment! ;]

W N Adilah ooh*) said...

Ahhhh. Idk faris,better fix it up.

Kan ayah dah pesan,minum banyak air and makan buah baaaaaaaanyak2.

Tong sampah? Ehh takpelah
YOU ARE A..A....A

UNIQUE KIKO

Manede orang boleh shaking time
-makan
-pegang pen

Pastu,shaking siap boleh buat mulut + muka macam..

Macam tuh >>>>>>

atas picture yummy tuh
sebelah kanan your blog.


=='

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails